Termék részletek


Hammer Stream snowboard 07/08

Hammer Stream snowboard 07/08
108 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 160 Ft

Hitelkalkulátor
* Méret
* 160
* 165

* Élhossz
* 120
* 125

* Közép
* 25.3
* 25.7
 • Oldalívek: 1

  Rezgéscsillapítás: él fölött + orban + farban. A Hammer cég egyedülállóan az acél él fölé ragasztott kaucsuk gumicsík mellett az orrban és a farban is gumirétegeket ragaszt. A deszka orra és fara erősebb lesz, a lap gyors és nyugodt.

  Oldalkiképzés: Slant oldalfal. A legerősebb, leghosszabb élettartalmú oldalfal, anyaga ABS. Ritkán törik, nagy erőt visz át az élekre. Igazi csúcsmodell vagy versenylap nélküle elképzelhetetlen. Az egyik legjobb dolog!

  Famag: Neutral Core. Az igényes, minőségi snowboardokban kétféle fát használnak. A két eltérő rugalmassági modulusú fa váltott rétegzésével jobb rezgéscsillapítás, gyorsabb stabilabb lapot és mönnyebb deszkát érnek el.

  Famag hajlásgörbe: Komplex famagprofil, melynek variálják a vastagságát és a keménységét a hosszán. Vékony az orrnál és a faroknál és vastag a lábak alatt. Tökéletes kontrollt ad a deszkán és megnövekedett stabilitást nagy sebességnél. Freeride-osoknak különösen javasoljuk.

  Szendvics: három szálirányú üvegszál + fa + Karbon. Három egymásra 450-ban fektetett üvegszálréteg + farétegek + hosszirányú karbonszálak. Erős, gyors, hosszú élettartamú, kis csavarodású precíz deszkák jellemzője. Haladóknak és profiknak ajánljuk. Jellemzően a Pro modellek tulajdonsága.
 • Cikkszám
  unas_756660
Webáruház készítés