Termék részletek


Trans Powder Force Black női snowboard

Trans Powder Force Black női snowboard
58 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 160 Ft

Hitelkalkulátor
Oldalívek: 1

Rezgéscsillapítás: él fölött + orban + farban. A Hammer cég egyedülállóan az acél él fölé ragasztott kaucsuk gumicsík mellett az orrban és a farban is gumirétegeket ragaszt. A deszka orra és fara erősebb lesz, a lap gyors és nyugodt.

Oldalkiképzés: Slant oldalfal. A legerősebb, leghosszabb élettartalmú oldalfal, anyaga ABS. Ritkán törik, nagy erőt visz át az élekre. Igazi csúcsmodell vagy versenylap nélküle elképzelhetetlen. Az egyik legjobb dolog!

Famag hajlásgörbe: Komplex famagprofil, melynek variálják a vastagságát és a keménységét a hosszán. Vékony az orrnál és a faroknál és vastag a lábak alatt. Tökéletes kontrollt ad a deszkán és megnövekedett stabilitást nagy sebességnél. Freeride-osoknak különösen javasoljuk.

Szendvics: három szálirányú üvegszál + fa + Karbon. Három egymásra 450-ban fektetett üvegszálréteg + farétegek + hosszirányú karbonszálak. Erős, gyors, hosszú élettartamú, kis csavarodású precíz deszkák jellemzője. Haladóknak és profiknak ajánljuk. Jellemzően a Pro modellek tulajdonsága.

Famag: Neutral Core. Az igényes, minőségi snowboardokban kétféle fát használnak. A két eltérő rugalmassági modulusú fa váltott rétegzésével jobb rezgéscsillapítás, gyorsabb stabilabb lapot és mönnyebb deszkát érnek el.
  • Cikkszám
    unas_646040
Webáruház készítés