TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
9
3
8
3

Cardiogoal kezdő szett

Cardiogoal kezdő szett
Cardiogoal kezdő szett
A Cardiogoal egy új csapatsport - két 6 játékosból álló vegyes csapat játszik egymás ellen: 4 játékos a pályán és 2 póttag, akik szabadon lépnek be és ki.
A Cardiogoal játék lényege, hogy a labdát három méter magasságig függőlegesen elhelyezett három színes, 50 cm átmérőjű kör (sárga-kék-piros) egyikén átjuttassuk. Mindegyik gyűrű más pontot ér (piros: 15 pont, kék: 10 pont, sárga: 5 pont). A legtöbb ponttal rendelkező csapat nyeri a játékot.
A Cardiogoal egy olyan sport, amelyet a Luc-léger teszt (kitartás és sebesség teszt) és más sportok, például a kosárlabda, kézilabda vagy amerikai futball ihlette. A támadás-védelem alapján gyors, hatékony játékot kínál kardió, kitartás, sebesség, ellenállás, készség, technika, csapatszellem és tisztességes játék fejlesztése érdekében.
A Cardiogoal 7 éves kortól játszható, és kerekes székesek számára is alkalmas. A Cardiogoal bárhol gyakorolható: beltéren, fűben, homokban vagy szintetikus talajon is.

A Cardiogoal kezdő szett tartalma:
- 2 Cardiogoal cél
- 2 nagy piros bázis
- 2 rövid sárga rúd
- 3 színes csavart labda (1 sárga, 1 piros, 1 kék)
- szállítózsák
- 1 stopper
- 3 színes kártya (1 piros, 1 kék és 1 sárga)
- útmutató (angol, francia, német, holland nyelven)

A Cardiogoal 7 éves kortól ajánlott iskolai és egyesületi felhasználásra is. A csapatjáték mellett a szett különböző dobótechnikák fejlesztésére is alkalmas.
499 990 Ft
Egységár: 499 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 10 000 Ft
Adatok
Forrás
sportszer
Cikkszám
38221
Hasonló termékek