TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

1
8
6
8
1
3
5

Nordica sílécek

Tovább

Minőségi Nordica sílécek

A síelés ma már igen nagy népszerűségnek örvendő téli sport, melyet nem csupán télen űzhetnek a szenvedélyes sportolók. A síelés egy olyan sportolási és egyben kikapcsolódási lehetőség, mely rendkívül egészséges, hiszen a szabadban, a friss, tiszta hegyi levegőn űzhető. A profi síelők ma már számos bemutatón és versenyen megcsillanthatják tehetségüket.

A Nordica az olasz és osztrák gyökereknek köszönhetően számos síelési kiegészítő mellett leginkább minőségi síléceket gyárt mind versenyzőknek, mind pedig hobbisíelők számára. A Nordica sílécek esztétikus és modern megjelenése mellett a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a fejlesztésekre, így a világversenyeken jó eredménnyel szerepelnek a márkát használó síelők.

Most Ön is választhat Nordica síléceink széles kínálatából rendkívül kedvezményes áron webáruházunkban! Tekintse meg Nordica síléceinket, ha Ön is szeretne biztonságos és megbízható, modern megjelenésű sífelszerelést kedvenc sportjához! Keressen fel minket kérdéseivel!

 

Érdekességek - A Nordica történelme

Érdekli, hogyan nőtte ki magát a Nordica odáig, hogy elismert, világhírű márkanevet hozott létre? Az alábbiakból megtudhatja!

A kezdetek: A céget két olasz testvér, Adriano és Oddone Vaccari alapította 1939-ben, és kezdetben csak átlagos bőrcipőket gyártottak. A második világháború után a vállalat stílusa eltolódott, és ekkor már sífutó-, síbakancsokat és hegymászó bakancsokat gyártottak. Az igazi áttörés akkor következett be, amikor 1950-ben Zeno Colgave megszerezte az első aranyérmeket és a nevét is adta ahhoz a bakancshoz, amit viselt.

A fejlődés: A 60-as, 70-es, 80-as években jött a fejlődés korszaka. A 60-as években először a Nordica kezdte el bevezetni a fém csatokat a síbakancsokon, majd elkezdték használni a műanyagokat, melyekkel kezdetben csak borították a bőr részeket, aztán ki is váltották azt. A 70-es évben pedig megalakult az első gyár az USA-ban és a 80-as években el is indult a terjeszkedés olyan országokban, mint Ausztria, Japán, Svájc és Németország.

A kiteljesedés: Az 90-es években, pontosabban 1999-ben a Kastle sílércgyár, mely ebben az időben már legendásnak számított, átvette a Nordica nevet.

Ezután pedig a Nordica a Tecnica csoport tagjaként a sísport összes kellékét gyártotta. A Nordica sílécek a régi Kastle sílécek méltó minőségét tükrözik.

Ha kiváló minőségű Nordica sílécre van szüksége, tekintse meg kínálatunkat!

Tovább