TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
0
6
2

Gördeszka

A gördeszka történetéről bővebben

A gördeszka történetéről bővebbenA gördeszkázás manapság az extrém sportok között is az egyik legnépszerűbb tevékenységnek számít, ugyanis rendkívül látványos sport, amihez kiváló állóképesség és egyensúlyérzék szükséges. Hihetetlen, de története nem olyan régen kezdődött, még a hatvanas évek elején, ennek ellenére már most elképzelhetetlen a világ gördeszkák nélkül!

A gördeszkát Amerikának köszönheti a világ, pontosan Kaliforniának, ahol a mai napig igazi hagyománya van az extrém sportnak. Eleinte unatkozó szörfösök kereket szereltek a deszkáikra, majd tapasztalva, hogy ez szórakoztató időtöltés, megindult a gördeszkázás, mint extrém sport, megalapozása, illetve továbbfejlesztése. A gördeszkákat megjelenésük után nem sokkal, 1963-ban elkezdték nagyobb mennyiségben is gyártani, így már nemcsak a kaliforniai szörfösök kiváltságává vált az extrém sport űzése!

Ha Ön is izgalmakra vágyik és kipróbálná ezt az érdekes sportot, szerezze be kínálatunkból a gördeszkát és a szükséges kiegészítőket, mint például a védőfelszerelést! A minőségi termékeket garantáljuk!