TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
7
2
7
1

Gördeszka

A gördeszka történetéről bővebben

A gördeszka történetéről bővebbenA gördeszkázás manapság az extrém sportok között is az egyik legnépszerűbb tevékenységnek számít, ugyanis rendkívül látványos sport, amihez kiváló állóképesség és egyensúlyérzék szükséges. Hihetetlen, de története nem olyan régen kezdődött, még a hatvanas évek elején, ennek ellenére már most elképzelhetetlen a világ gördeszkák nélkül!

A gördeszkát Amerikának köszönheti a világ, pontosan Kaliforniának, ahol a mai napig igazi hagyománya van az extrém sportnak. Eleinte unatkozó szörfösök kereket szereltek a deszkáikra, majd tapasztalva, hogy ez szórakoztató időtöltés, megindult a gördeszkázás, mint extrém sport, megalapozása, illetve továbbfejlesztése. A gördeszkákat megjelenésük után nem sokkal, 1963-ban elkezdték nagyobb mennyiségben is gyártani, így már nemcsak a kaliforniai szörfösök kiváltságává vált az extrém sport űzése!

Ha Ön is izgalmakra vágyik és kipróbálná ezt az érdekes sportot, szerezze be kínálatunkból a gördeszkát és a szükséges kiegészítőket, mint például a védőfelszerelést! A minőségi termékeket garantáljuk!