TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
7
2
5
1

Outdoor, túrafelszerelés

A biztonságos és élményekben gazdag túrázás kellékei

Az ősz beköszöntével számos lehetőségünk nyílik természeti kincseink felfedezésére. Az ősszel szervezett kirándulások, túrák remek megoldást nyújtanak arra, hogy kiszabaduljunk mindennapjaink rohanó körforgásából és élvezzük a természet csöndjét, feltöltődve energiával a hűvös téli időre.

A szabadtéri programok azonban gyakran speciális eszközöket követelnek, hiszen a környezet sajátosságai miatt nehézségekbe ütközhet a biztonságos és élményekben gazdag túrázás. Egy felkészült túrázónak számos outdoor kiegészítővel kell rendelkeznie, melyek felkészítik minden kalandra és kihívásra az út során. Egy hosszabb túrázás alkalmával nem csupán a változékony időjárással kell szembenézni, hanem fel kell venni a harcot a természet megannyi rejtelmével szemben, miközben mindenekelőtt biztonságra és olykor kényelemre törekszünk.

Cégünk túrafelszerelései, outdoor kiegészítői praktikus eszközei a túrázásnak, melyek nem hiányozhatnak a természet szerelmeseinek kelléktárából. Tekintse meg kínálatunkat és válogasson outdoor kiegészítőink közül!