TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
8
8
3
9
6

Sí / Snowboard kabát

Nehogy ráfázzon!

Megérkezett az igazi tél, sok havazással, így már Európa-szerte mindenhol nyitva vannak a sípályák, a 10-20 centiméteres hó ideális a téli sportok szerelmeseinek. Ideje elővenni a síléceket, ellenőrizni a kötéseket, a síruházatot, nehogy a családi sítúra közben derüljön ki, hogy valami hiányzik. A legfontosabb természetesen a sífelszerelés gondos ellenőrzése, hiszen testi épségünk múlik azon, hogy a sílécek és a kötések milyen állapotban vannak.

Azonban nem szabad megfeledkezni a síruházat minőségéről sem. A sok éve használt, elnyűtt síkabátok, vagy snowboardkabátok már nem olyan ellenállóak a hideggel szemben, mint az újak, ha mínusz fokokban, vagy nagy szélben síel, könnyen megfázhat, és búcsút is inthet a sípályáknak.

Webáruházunkban többféle kabátból is választhat, különböző szabású modelleket talál, így mindenki megtalálhatja a neki jobban tetsző darabokat.

Nézzen szét kínálatunkban, készüljön fel megfelelő sífelszereléssel a családi kikapcsolódásra! Webáruházunkban a kabátokon kívül egyéb sífelszerelés és síruházat is nagy választékban elérhető, szerezze be a legfontosabb darabokat egy helyen!