TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
9
7
4
2

Sí / Snowboard kabát

Nehogy ráfázzon!

Megérkezett az igazi tél, sok havazással, így már Európa-szerte mindenhol nyitva vannak a sípályák, a 10-20 centiméteres hó ideális a téli sportok szerelmeseinek. Ideje elővenni a síléceket, ellenőrizni a kötéseket, a síruházatot, nehogy a családi sítúra közben derüljön ki, hogy valami hiányzik. A legfontosabb természetesen a sífelszerelés gondos ellenőrzése, hiszen testi épségünk múlik azon, hogy a sílécek és a kötések milyen állapotban vannak.

Azonban nem szabad megfeledkezni a síruházat minőségéről sem. A sok éve használt, elnyűtt síkabátok, vagy snowboardkabátok már nem olyan ellenállóak a hideggel szemben, mint az újak, ha mínusz fokokban, vagy nagy szélben síel, könnyen megfázhat, és búcsút is inthet a sípályáknak.

Webáruházunkban többféle kabátból is választhat, különböző szabású modelleket talál, így mindenki megtalálhatja a neki jobban tetsző darabokat.

Nézzen szét kínálatunkban, készüljön fel megfelelő sífelszereléssel a családi kikapcsolódásra! Webáruházunkban a kabátokon kívül egyéb sífelszerelés és síruházat is nagy választékban elérhető, szerezze be a legfontosabb darabokat egy helyen!