TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
1
4
0

Protektor, testvédő

 

Biztonság mindenekelőtt!

 

Amikor beköszönt a téli sportok szezonja, érdemes tisztában lennünk bizonyos szabályokkal. A snowboardozás, mint minden hasonló extrém sport, odafigyelést igényel, mivel számos veszélyforrást rejt. Amennyiben lelkiismeretesen felkészülünk, ismerjük a helyszínt, rendelkezünk a megfelelő snowboard felszereléssel, akkor a baleset jó eséllyel elkerülhető.

 

Amire mindig figyelni kell:

 

  • A bemelegítést soha ne felejtsük el! Rendkívül fontos, hogy meg- és átmozgassuk izmainkat, ízületeinket.
  • A bukósisak használata erősen ajánlott, hiszen ez a felszerelés minden olyan sporthoz kell, ahol magas az esések esélye.
  • Kifejezetten snowboardozáshoz kifejlesztett gerincvédő használata komoly sérülésektől védhet meg minket.
  • Ellenőriznünk kell a felszerelésünket: jól tartó, megfelelő cipő, erős, jól beállított snowboard kötés, és minden kellék használatra alkalmas állapota elengedhetetlen.

 

Kezdőként érdemes megkérnünk tapasztalt sportolókat, esetleg edzőket, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat, új helyszínen pedig a terep ismerete nélkül ne kezdjünk neki a snowboardozásnak!

 

Mindig körültekintően vágjunk neki a kalandnak, hogy minél többször élhessük át az egyik legnépszerűbb télisport nyújtotta örömöket! Gondoskodjon a biztonságos snowboardozás kellékeiről és tekintse meg széles kínálatunkat!