TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

1
8
8
3
8
0
0

Teniszütő

Az ideális teniszütő kiválasztása

Ideális teniszütő

Manapság számtalan sportágban van lehetőségünk arra, hogy kipróbáljuk

magunkat, persze ez nem véletlen, hiszen az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sportolás és az egészséges életmód iránti érdeklődés.

 

A tenisz a közkedvelt sportok közé tartozik, amely számos előnnyel jár egészségünkre és általános fizikai állapotunkra nézve egyaránt. Teniszezés segítségével javíthatjuk állóképességünket, koncentrációnkat és fejleszthetjük hajlékonyságunkat is.

 

Ahhoz azonban, hogy igazán élvezni tudjuk a játékot, elengedhetetlen a megfelelő teniszütő kiválasztása. Webáruházunkban Head és Babolat teniszütők széles választékából szemezgethet, igényeinek megfelelően.  Az adott termékek alatt pedig pontos leírást talál, amely paraméterek alapján könnyedén kiválaszthatja az Ön számára megfelelő húrozású, méretű, hosszúság és súlyú teniszütőt.

 

Ha Ön is kedvező áron szeretne minőségi sporteszközt vásárolni, tekintse meg honlapunkon található termékválasztékunkat, és rendeljen kínálatunkból színvonalas teniszütőt!

 

Milyen legyen a kezdők teniszütője?

Milyen legyen a kezdők teniszütője?A teniszezés nem csupán elegáns sport, de segít a testet is karbantartani, így egyre többen döntenek úgy, hogy teniszütőt ragadnak, és elsajátítják ennek a kifinomult sportnak az alapjait. Nem mindegy, milyen teniszütőt választunk kezdőként a pályán.

 

A kezdő teniszütők esetében több szempontnak is érvényesülnie kell, ezek pedig a könnyű súly, a nagy fejméret, valamint az ütő megfelelő alapanyaga. Az úgynevezett fejkönnyű ütők előnye, hogy könnyű velük egyszerre manőverezni és elég nagy ütést véghezvinni anélkül, hogy megerőltetnénk a karunkat. A teniszütő anyaga legyen minél merevebb, így felfogja a rezgéseket és ütéseket, véd a rándulástól, sérülésektől.

 

A kezdő ütő kiválasztásánál érdemes minél nagyobb és minél könnyebb darabot választani, így anélkül válik lehetségessé a labda elütése, hogy nehéz ütővel kéne lendíteni, és a még erőtlen ütések esetén is segíti az embert a sikeres játékban.

 

Minőségi kezdő teniszütők érdeklik? Keressen minket bizalommal, és válogasson kínálatunkból! Ha nálunk vásárol teniszütőt, biztosíthatjuk, hogy tökéletesen elégedett lesz vele, és az hosszú ideig kiszolgálja majd a teniszpályán!

Tovább