TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
1
0
3

Dirty Dog napszemüvegek

 

Napszemüveg minden helyzetre

Napszemüveg minden helyzetre

Hosszú ideje az ideális napszemüveget keresi, de még nem sikerült megtalálnia az igazit? Fontos szempont, hogy az adott modellt bárhol, bármikor viselni tudja, legyen szó akár egy vadvízi evezésről vagy a mindennapokról? Ha a válasz igen, akkor ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár! Ismerje meg a Dirty Dog napszemüvegeket!

 

A Dirty Dog napszemüvegek különlegessége abban rejlik, hogy a piacon történő megjelenésüket hosszas kutató munka előzte meg, ennek köszönhetően hiánypótló szerepet töltenek be a szemüvegek terültén.

 

A Dirty Dog napszemüvegeken keresztül kristálytisztán és élesen láthatunk mindent. Kialakításának köszönhetően pedig stabilan illeszkedik fejformánkhoz, így nem kell amiatt sem aggódnunk, hogy könnyedén leesik rólunk egy-egy extrém kaland során. A sportok szerelmesei számára pedig külön jelentőséggel bírhat, hogy a speciális alapanyagoknak köszönhetően kis súllyal rendelkeznek. Mindemellett pedig tökéletesen védenek a káros UV sugaraktól is.

 

Ha Ön is az ideális napszemüveget keresi, tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg tőlünk az Ön számára ideális Dirty Dog napszemüveget!

 

Sportoljon Dirty Dog napszemüvegben!

Sportoljon Dirty Dog napszemüvegben!Egy napszemüveg az utcán gyakran nem több, mint divatos kiegészítő, amivel egy öltözetet fel lehet dobni és színesebbé tenni.

 

A napszemüveg eredeti funkciója, hogy védje a szemet a káros UV sugárzással szemben, és zavaró napfényben is tökéletes látási viszonyokat biztosítson, ez mindennél fontosabb a sportolók számára. Szabadtéri versenyszámok vagy edzések alkalmával csakis polarizált lencsével ellátott napszemüvegben érdemes nekivágni a megmérettetésnek.

 

A minőségi sport napszemüvegek polarizált lencsével készülnek. Mi a polarizált lencse lényege?

 

A szemüveg lencséjére különleges kémiai bevonat kerül. Az ilyen lencse viselésével csak azok a fénysugarak jutnak át, amelyek függőlegesen érkeznek, így a vakító napsugarak nem érhetik el a szemet.

 

A visszaverődő fénysugarak sem jelentnek akadályt, így a polarizált lencse vízen, víz mellett vagy hóval borított környezetben is kiváló, profi védelmet biztosít. Viselésével sport közben sem kell tartania attól, hogy a látási viszonyok miatt romlik a teljesítménye.

 

A Dirty Dog napszemüvegek viselésével többé az ilyen jellegű külső behatások nem állhatnak az útjába!

 

Minőség és stílus egyben: Dirty Dog

napszemüvegEgy napszemüveg remek szolgálatot tesz a mindennapokban, amikor sportolunk, esetleg a szabadtéri tevékenységek során évszaktól függetlenül. Ám ezen kívül a stílusunkban és általános megjelenésünkben is hatalmas szerepe van, mivel így kiegészíthetjük megjelenésünket, és egyedibbé tehetjük általános kisugárzásunkat.

Manapság egyre többen vásárolnak úgy több napszemüveget, hogy minden egyes aktuális összeállításukhoz tudjanak egyet viselni, ami mind stílusában, mind színében tökéletesen harmonizál az adott ruhadarabokkal. Ez jogos igény, legyen szó bármilyen nemű illetőről, hiszen haladni kell a korral és a divattal. A kérdés viszont az, hogy melyik az a gyártó, aki egyaránt kínál széles stílus választékban, megfelelő minőségben, és nem utolsó sorban kedvező áron olyan napszemüvegeket, melyek minden igényt képesek kielégíteni?

Vásároljon Ön is Dirty Dog napszemüvegeket, ha sem az árban, sem a stílusban, sem a minőségben nem szeretne kompromisszumot kötni! Dirty Dog napszemüvegeink széles kínálatában biztosan megtalálja majd azokat a darabokat, melyek a legjobban illenek stílusához!