TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
9
7
9
5
5

Dirty Dog Storm napszemüveg

Dirty Dog Storm napszemüveg
-7%
Dirty Dog Storm napszemüveg

STORM

Cikkszám: 53346

KERET: MATT FEKETE

LENCSE: SZÜRKE-EZÜST TÜKRÖS POLARIZÁLT

MÉRET: M

 

Cikkszám: 53344

KERET: MATT FEKETE

LENCSE: SZÜRKE-EZÜST TÜKRÖS POLARIZÁLT

MÉRET: M

Bővebben
21 577 Ft 
19 990 Ft
Kezdete: 2023.09.15   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 400 Ft
Részletek

A napszemüveg típusok egy méretben gyártódnak. 

S- gyerek méret

M- kis fejméretű felnőtt

L- normál méretű felnőtt

XL-nagy fejméretű felnőtt

CSÚCSTELJESÍTMÉNYŰ DIRTY DOG VÉDELEM

A PUREBRED kimagasló szintet jelent olyan ár/teljesítmény arány mellett, amellyel versenytársaink egyszerűen képtelenek lépést tartani. A Dirty Dog napszemüvegek 20 évnyi úttörő kutatás és fejlesztés tapasztalait ötvözik, amelyek forradalmosították a napszemüveg-ipart és eddig sosem látott minőséget adtak az igazi fanatikusok kezébe és fejére. Élj a Dirty Dogok nyújtotta előnnyel mindenki számára elérhető áron!A Dirty Dog napszemüvegekben a legjobb hagyományaink és a legújabb technológia találkoznak. Ha napszemüveget keresel, a Dirty Dog a legkomolyabb választás: úgy terveztük őket, hogy sokáig elkísérjenek, olyan arcoknak, akik nem félnek letérni a járt útról.

 

VÉDELEM A VISSZATÜKRÖZŐDÉSTŐL:
A Dirty Dog polarizált lencséi teljesen kizárják a vízszintesen visszatükröződő fényeket.

 

TISZTA SZÍNEK:
Hogy képben maradj, a Dirty Dogokon át pontosan látod a színeket.

 

TORZÍTÁSMENTES:
Precíziós gépekkel formáljuk a lencséket, hogy krisztálytisztán láss.

 

KONTRASZT:
Megtoljuk a kontrasztot, hogy élesebb legyen a kép.

 

KÉNYELEM A SZEMEDNEK:
4 UV-szűrő réteget használunk minden szemüvegünkön, hogy védjük a szemedet és lassabban fáradjon el.

 

VÉDELEM:
A káros UV-A, UV-B és UV-C sugarak nem jutnak át a Dirty Dogokon.

 

ERŐ:
A Dirty Dog által használt fejlett technológia erősebb, biztonságosabb és kevésbé sérülékeny lencséket jelent.

 

SÚLY:
Napszemüvegeinket különösen könnyű anyagokból öntjük, ami sportoláskor és a hétköznapi kényelemben egyaránt sokat jelent.


A Dirty Dog napszemüvegek igazi élményt jelentenek: teljes technológiai forradalmat hoztunk. A mi napszemüvegeink annyira pontosak, tiszták és élesek, hogy egyszerűen nem fogod akarni levenni őket. Számtalan különböző modellünk van, hogy a legdurvább körülményekre is legyen válaszod. Egy Dirty Doggal nem csak elérheted a teljesítményed határát, de át is lépheted. Told ki a korlátokat!

A DIRTY DOG LENCSÉK

A lencsék több különböző rétegből állnak, hogy a lehető legerősebb UV-védelmet és hosszabb időn keresztül is biztonságos és tiszta látást biztosítsunk. Mindegyik lencsébe négy különálló UV-szűrő réteget építettünk. További két réteg speciális borítás védi őket, hogy különlegesen karcállók legyenek és tartós használat után se romoljon a látás tisztasága.

 

DIRTY DOG SZÍNEK

A Dirty Dognál igen széles palettáról választhatod ki a lencse színét, hogy a legextrémebb körülmények változó fényviszonyaira is fel tudj készülni.
 

 

Zöld – Egy remek mindenes lencse. A szürke lencse visszafogottságát ötvözi egy kis kontraszttal, és tompítja a kék színek egy részét. A lehető legjobban véd a tükröződéstől, mégsem torzítja a színeket.

 

Szürke – A színek gyakorlatilag természetesek: úgy látod őket, mint napszemüveg nélkül látnád, és a kontrasztot sem tekerjük fel. Kényelmes egy ilyenen keresztül látni a világot, és a zavaró tükröződéseket is hatékonyan zárja ki.

 

Flash mirror – A villanástükör, aki visszafordítja a bevillanó tükröződő fény nagy részét. Napfényes napokra.

 

Silver mirror – Úgy veri vissza a fényt, mint az ezüst, ezt válaszd különösen erősen betükröződő fény ellen.

 

Black fusion – Ezeken át különösen élénken látsz. Remek lencsék, ha sokféle helyzedben akarod használni a napszemüvegedet. Valós színeket mutat.

 

Barna – Különösen részletgazdag kép, erősen megküldött kontraszttal. A legtöbb fényviszony mellett a földközelben levő tárgyak, épületek kontúrjai megerősödnek, ami hasznos, ha éppen ezekre kell figyelned.

 

Kék – Fényes körülmények között ideális.

 

Blue mirror – Elnyeli a tükröződő fényt. Fényes körülmények között ideális.

 

Blue mirror fusion – Közepestől erős fényviszonyokig. Csökkenti a tükröződő fényt és megemeli a kontrasztot.

 

Gold mirror – A legerősebb kontraszt, és emellett a tükröződő fényeket is elnyeli.

 

Yellow fusion – Megnövelt kontraszt, emellett a tükröződő fényeket is elnyeli. Fényes körülményekhez ajánljuk.

 

Réz – Magas kontraszt változó fényviszonyokhoz. Különösen vezetéshez és lövészethez ajánljuk.

 

Rózsa – Megnöveli a kontrasztot, így rosszabb fényviszonyok között is jobban látod a földhöz közeli tárgyakat és épületeket.

 

Narancs – Erősebb kontraszt, így rosszabb fényviszonyok között is jobban látod a földhöz közeli tárgyakat és épületeket.

 

Sárga – A legmagasabb kontraszt, ami különösen rosszabb fényviszonyok között jön jól, mert jobban látod a kontúrokat. Teljesen elnyeli a kék színt.

 

PLASTIC TR90

A Plastic TR90-et a Grilamide TR90-ből, egy hőre lágyuló műanyagból öntjük. A Dirty Dog TR90-ek könnyűek és extrém mértékben hajlékonyak, mégis szupererősek, és a tökéletes anyagmemóriának köszönhetően mindig visszanyerik eredeti alakjukat.

A TR90-eket különösen brutál módokon teszteljük, így bizonyosodunk meg róla, hogy mindig megtartják tulajdonságaikat a legextrémebb hidegben vagy melegben, különösen nedves vagy száraz környezetben is.

A Plastic TR90 a tökéletes választás, ha minden helyzetre fel akarsz készülni: ez a Dirty Dog mindig kész lesz a bevetésre! A TR90 bizonyítottan allergiamentes, és mind az amerikai (FDA), mind az európai (CE) előírásoknak teljes mértékben megfelel.

 

EZEK MÁSMILYEN PÁNTOK

A Dirty Dognál a szárakat a kerethez rögzítő sarokpántok nem csak egy sima alkatrésznek számítanak, hanem kulcsfontosságú alkatrészként tekintünk rájuk a keretek tervezésekor, hiszen ezeken is múlik a keret stabilitása. Kivételesen erős és tartós pántokat használunk, hogy ne eshessen kár a napszemüvegedben. Emellett mindegyik szögben finoman mozdul a szár, hogy kényelmes maradjon neked.

 

SPORT TR90

A váltogatható lencsék újraírják a játékszabályokat. Három cserélhető lencsét kapsz, így mindenre fel leszel készülve. Ezek a Dirty Dogok több mint 20 év összes úttörő tapasztalatát ötvözik: kivételes minőségű napszemüvegek azoknak, akik tudják értékelni.

A Dirty Dog teljeskörű forradalmat hozott a napszemüvegek között.. A PUREBRED éles bevetésekre szánt technológia, olyan ár/teljesítmény arányban, amivel versenytársaink egyszerűen képtelenek tartani a lépést. Prémium anyagok tapasztalt kezekben: a forma és a funkció ideális egyensúlya. Válassz egy Sport TR90-t és számolj le az elemekkel!

Adatok
Cikkszám
cala-sport_462895
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek