TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
0
9
8
5
2

Hobie kajakok és kiegészítők

Tovább

RÓLUNK
1950 óta a Hobie azon dolgozik, hogy egyedi életstílust alakítson ki, amely szórakozás, a víz és a minőségi termékek köré épül. A kaliforniai központjukból a Hobie Cat Company és globális leányvállalatai lenyűgöző vízijárművek gyűjteményét állítják elő világszerte forgalmazásra. A jól ismert vitorlások mellett a Hobie Cat kínál álló-evezős deszkákat (SUP), kajakokat és csónakokat szabadidős és horgászati ​​célokra egyaránt. Minden termékcsaládot az alkatrészek és tartozékok széles skálája egészít ki.


HOBIE TÖRTÉNET
Hobie Alter álma szülei garázsában született 1950-ben, amikor Hobie úgy döntött, hogy a famegmunkálás iránti szeretetét a szörfözésre is alkalmazza. Apa kiállt a Buick autóvala garázsból, hogy helyet adjon egy balzsafa szállítmánynak, Hobie pedig elővette vonókését, és kifaragta a legelső szörfdeszkáját. Hamarosan elkezdtek bejönni a barátok, és mielőtt észrevette volna, már nem maradt hely a Buick számára – Hobie szórakozása elkezdődött.

Hobie és a sport együtt nőtt. Néhány évvel és 40 tonna fűrészporral később Hobie megnyitotta Dél-Kalifornia első szörfboltját Dana Pointban. Aztán 1958-ban Hobie és haverja, Gordon „Grubby” Clark új anyagokkal kezdett kísérletezni, szó szerint feltalálva a poliuretán hab szörfdeszkát. Az új deszkák könnyebbek, gyorsabbak és könnyebben lovagolhatók voltak, mint bármi más a vízben. Hirtelen mindenki szörfös akart lenni – és minden szörfös egy Hobie-t akart.

Az 1960-as évek közepén, amíg a Beach Boys rekordokat (zenei felvételeket)készített, a legendás Hobie Surf Team beállította a rekordokat. Hobie felállása igazi Who's Who volt a szörfözés nagyjai közül. Phil Edwards, Joey Cabell, Corky Carroll, Micky Munoz, Joyce Hoffman, Joey Hamasaki, Gary Propper, Billy Hamilton és Herbie Fletcher csak néhány a bajnokok közül, akik az évek során támogatták a jellegzetes Hobie gyémánt logót.

A 60-as évek végén Hobie csónakokban kezdett szórakozni. Hobie egy könnyű, gyors és könnyen vitorlázható játszócsónak prototípusát fejlesztette ki a polinéz ikertörzsű katamarán alapján. A történelem hamarosan megismételte önmagát. Ami a Hobie habszivacs szörfdeszkája volt a szörfözéshez, a Hobie Cat a vitorlázáshoz, a napon való szórakozás egy teljesen új módját vezette be, és közben forradalmasította az iparágat. Az elmúlt négy évtizedben többen szálltak vízre Hobie Cat-en, mint szinte bármely más vitorlás kivitelben. A Hobie Cat-ek még mindig a világ legkeresettebb hajói, és nehéz olyan víztömeget találni bármely kontinensen, ahol ne lenne aktív Hobie-versenyflotta.

Az elkövetkező években számos más óceáni újítás jelent meg Hobie képzeletében: a Hobie Power Skiff, egy 33"-es egytestű, egy 60"-os óceánjáró motoros Cat, valamint innovatív horgászúszók és kajakok széles választéka. A Hobie logója a legjobbat jelentette mindenben, a rádióvezérlésű vitorlázóktól a gördeszkákig, a világhírű polarizált napszemüvegekig és a sportruházatig.

Hihetetlennek tűnik, hogy egy férfi víziója ennyire szórakoztatja a vízimádó férfiakat és nőket világszerte, de ezen az osztályon Hobie Alter egyedül állt. Nem csak játékokat alkotott, hanem életformát, új szemléletet teremtett vizes világunkra. Az 1950-ben a tengerparton megszületett álom nemcsak Hobie számára vált valósággá, hanem az álmodozók új generációi számára is, akik mindannyian repülõ nagybetûvel varázsolják a napsütést, a szörfözést és a homokot.

Tovább