TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
6
9
3
9
9

Kajak-Kenu, Gumicsónak, ISUP

Élményekben gazdag vízi sport, avagy a kajakozás előnyei

A víz közelsége mindenki számára nyugtató hatással van, a hullámok csobogása szinte elvarázsolja az embert. Ennek köszönhető, hogy a vízi sportok szerelmesei szinte megszállottan rajonganak hobbijukért, mely során megtapasztalhatják a természet lenyűgöző erejét, miközben egy rövid időre saját csöndes magányukba burkolózhatnak.

A vízi sportok egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő változata a kajakozás. A kajakozás fejleszti az állóképességet és komoly erőnlétet követel a sportág kedvelőitől. Mivel ülő pozícióban történik a testmozgás, ennek megfelelően a lábakat nem, azonban a felső izomzatot rendkívül módon erősíti a kajakozás.

Elengedhetetlen szempont a kajakosok számára, hogy jó úszók legyenek, emellett azonban a vízi közlekedés szabályaival és akadályainak leküzdési módjával is tisztában kell lenniük, továbbá a biztonságos sportoláshoz nélkülözhetetlen a természetes vizek tulajdonságainak pontos ismerete.

A kajakozás, csakúgy, mint bármilyen sportág, megköveteli a minőségi sporteszközöket. Tekintse meg a kínálatunkban szereplő kajakokat és válassza ki azt a darabot, mellyel az Ön számára is igazi élmény lesz a kajakozás!

A kajakozás remek időtöltés ősszel is!

 

Ebben a szép, őszi időszakban nincs is jobb időtöltés, mint kajakkal siklani a vízen, figyelni a sodrást, a csillanó vizet a hullámokon, gyönyörködni a parti magas fákban, és hallgatni a természet hangjait - ehhez viszont elengedhetetlen egy kiváló minőségű, minden szempontból megfelelő kajak.

 

Tudta, hogy a mai kajakforma Északon alakult ki? Az inuitoknak egy könnyű, egyszerűen forduló, gyors, vízi alkalmatosságra volt szükségük. Ez a szibériai umiak utódja, mely abban különbözik a kajaktól, hogy nem volt fedett teteje.

 

A mai kajakoknak sok kritériumnak kell eleget tenniük. Úgy tervezik őket, hogy manőverezni is lehessen velük, de stabil legyen az irányításuk is, mindazonáltal pedig lehessen velük megfelelő sebességgel haladni. Szerencsére a mai technika segítségével ezek a kritériumok könnyen megoldhatók!

 

Amennyiben olyan kajak után érdeklődik, melyen ülve nem kell aggódnia semmin, és nyugodtan élvezheti az őszi táj szépségeit evezés közben, forduljon hozzánk bizalommal!