Termék részletek


Perception Essence 16 és 17 túra kajak

Perception Essence 16 és 17 túra kajak
  • Perception Essence 16 és 17 túra kajak
  • Perception Essence 16 és 17 túra kajak
  • Perception Essence 16 és 17 túra kajak
458 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 180 Ft

Hitelkalkulátor

Egy igazi, angol expedíciós hajó, perception széria zászlós modellje. Nagy sebessége, nagy utakra tervezett csúcshajó, nagy csomagtérrel, nagy kényelemmel.
Modern, V felvágású orr és far, nagyon szépen élen vezethető hajó és jó szélállóság jellemzi az Essence- t.
Ha extrém kondíciók között evezel, a lehető legjobbnak optimalizált kontaktus a tested és a kajak között adja az evezés igazi kontrollját (fitting). Ilyen szempontból ez a hajó világbajnok. A Dagger a Riot és a Wilderness megoldásait ötvözi.
Az ülésfelület nagy, vastag, puha, vízálló borítást kapott, hosszú, mint a Dagger Exodusnál, a comb alsó támasztása állítható (lift), mint a Wilderness- nél a felső combtámasz térben állítható, mint egy luxusautónál.
Az erős csípőjű és combú súlyos emberektől a vékony kajakhosszig mindenki tökéletes hajókontrollt tud beállítani. Kényelmileg ez a hajó etalon.
A 3 vízzáró rekesz (Dagger) az XCT Rudder fém kormányrendszer egy speciális skandináv típusú, önállító pedállal a kajakvilág prémium minőségét képviselik.
A hajót jó manőverezhetősége és hatalmas másodlagos stabilitása miatt kevés gyakorlattal rendelkező kajakosoknak is ajánlom, nem csak exprerteknek.

A Perception Essence a legjobb Magyarországon kapható tengerikajak (a Perception Expression 15 a legjobb Magyarországon kapható 4.5 és 5m közötti tengerikajak). Angliában készül, a legjobb amerikai műanyagból ( a Dagger cég polietilénjéből) a legkényelmesebb üléssel, amit valaha a kajakok világában gyártottak. Nagyon nagy dolog hogy egy 50 kg-os nőtől egy 140 kg-os nagydarab férfiig egyaránt a legkényelmesebb hazánkban kapható gyors járásu túrakajak. Korábbi ellenfeleit a Boreált illetve a Riot-ot megvették a kínaiak, így ezeknek a kajakoknak úgy legyengült a minősége, hogy nem ellenfeleik kidolgozásban, anyagminőségben a Perception-nek. Aki magasra felhúzott lábbal evez, aki hossúra nyújtott lábbal ül a kajakban, aki vékony combú, aki nagyon vastag combú az egyaránt bolgog lesz ebben a kivál kidolgozásu kajakban.

Hasonló kajakok: Brittany, RTM Ysak, Northshore Atlantic.

Hossz:518 cm
Szélesség:58 cm
Magasság:37 cm
Súly:28 Kg
Max.Teher:160 Kg
Beülő:89x49 cm
Ár: 459000 HUF
(Az ár az Áfá-t tartalmazza!)
Színek:nap, sárga, piros
Raktárról, azonnal elvihető!
Alkalmazási terület
Tenger okokok
Síkvíz okokok
Könnyű vadvíz ok
Erős vadvíz no
Durva vadvíz no
Manőverezhetőség
 (8)
Iránytartás
 (8)
Stabilitás
 (5.5)
Sebesség
 (8)
Kényelem
 (8)
Szint
Kezdő ok
Középhaladó okokok
Gyakorlott okokok
Profi okokok

  •  

     

     

     

Webáruház készítés