TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

1
8
6
8
0
8
7

Perception Expression 15

Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15
Perception Expression 15

Perception Expression 15

A Perception Expression széria a második legkomolyabb túrakajak ill. tengeri túrakajak a perception- nál. Alapból szkeg- gel van szerelve, de lehet kormánylapáttal kiegészített Luxe modellt is kérni. Gyönyörű, szemet gyönyörködtető hajó elkötelezett kajakosoknak, akik még nem az 5 m feletti mérettartományt célozták meg. A gyorsaság az iránytartás kiváló ezen a könnyen kezelhető kajakon. Ha tengeren vagy tavakon erős oldalszélbe kerülünk a Trutrak szkegünk nagyon sokat segít. Normál beülő méret (L) mellett állítható combtámasz és elképesztő kényelmű ülés kényeztet minket egy hosszú távú túrán. A hosszú orr szépen vágja ketté a nagy hullámokat és a finoman ívelt alsó ész kitáncolja a viharos hullámzást is. Nagyon szép hajó és alkalmas akár tengeri szörfözésre is. 

A kormánnyal felszerelt változat ára:371990 Ft

A legnagyobb angol magazin, a Kayak & Canoe magazin közönségszavazatát nyerte 2011-ben, a legjobb kajaknak választották.

A Perception Expression a legjobb Magyarországon kapható tengerikajak (a Perception Expression 15 a legjobb Magyarországon kapható 4.5 és 5m közötti tengerikajak). Angliában készül, a legjobb amerikai műanyagból ( a Dagger cég polietilénjéből) a legkényelmesebb üléssel, amit valaha a kajakok világában gyártottak. Nagyon nagy dolog hogy egy 50 kg-os nőtől egy 140 kg-os nagydarab férfiig egyaránt a legkényelmesebb hazánkban kapható gyors járásu túrakajak. Korábbi ellenfeleit a Boreált illetve a Riot-ot megvették a kínaiak, így ezeknek a kajakoknak úgy legyengült a minősége, hogy nem ellenfeleik kidolgozásban, anyagminőségben a Perception-nek. Aki magasra felhúzott lábbal evez, aki hossúra nyújtott lábbal ül a kajakban, aki vékony combú, aki nagyon vastag combú az egyaránt bolgog lesz ebben a kivál kidolgozásu kajakban.

Bővebben
321 990 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 6 440 Ft
Részletek

Hossz:456 cm
Szélesség:61 cm
Max.Teher:140 Kg
Beülő:89x49 cm
Alkalmazási terület
Tenger okokok
Síkvíz okokok
Könnyű vadvíz ok
Erős vadvíz no
Durva vadvíz no
Manőverezhetőség
 (8)
Iránytartás
 (8)
Stabilitás
 (5.5)
Sebesség
 (8)
Kényelem
 (8)
Szint
Kezdő ok
Középhaladó okokok
Gyakorlott okokok
Profi okokok


Adatok
Cikkszám
cala-sport_152081
Hasonló termékek