TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
6
6
0
6
8

Sítudás szerinti bontás

Mi is az a carving?

A középen keskeny, elöl és hátul pedig széles, piskóta alakú lécek a snowboard térhódításával és a versenysíeléssel, illetve annak fejlesztésével terjedtek el. A könnyen írányítható carving léceknek több fajtáját is megkülönböztethetjük.

Az „easycarving” első ránézésre vagy egy laikus számára nehezen megkülönböztethető egy régi típusú, hagyományos síléctől, ugyanis a piskóta alak annyira nem jellemző rá. A hátulja szélesebb a hagyományos léceknél, de a különbség nem annyira szembetűnő. Ezeket a léceket többnyire kezdőknek ajánlják. Az „allroundcarving” lécek már gyakorlottabb, jól sielők számára ideálisak, a carving lécekre általánosan jellemző könnyű irányíthatóság természetesen ezeket is jellemzi. A „racecarving” versenyzőknek, tempósan, gyorsan, igen jól síelőknek ajánlott, a „funcarving” léceket pedig azoknak érdemes választani, akik síbot nélkül, snowboardozáshoz hasonlóan szeretnének hódolni ennek a téli sportnak. A „snowblade” vagy „bigfoot” fantázianevű hókorcsolyák a görkorcsolyázáshoz hasonló mozgást tesznek lehetővé a pályán, ezen kívül carving síelés alapjait is segíthetnek elsajátítani.

A carving lécek kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt ideálisak, mivel egyszerűen, könnyen irányíthatóak. Ha carving sílécet szeretne, vásároljon tőlünk! Nézzen körül széles kínálatunkban, és találja meg az Önnek megfelelő sílécet, mégpedig jutányos áron!