TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
7
2
5
1

Sífelszerelések

Miért érdemes síelni?

 

Télen is szeretne sportolni? Mi megadunk minden kelléket hozzá!

 

Ha sportról beszélünk, általában tavaszi-nyáritevékenységre gondolunk, pedig az egyik legszórakoztatóbb és legelterjedtebb sportos tevékenység a síelés, a rendkívül népszerű, és kedvelt időtöltések közé tartozik.

 

Univerzális kikapcsolódás ez, az egyik legnagyobb előnye, hogy a családdal vagy barátokkal is lehet együtt síelni. Aki pedig jobban szeretnéegyedül élvezni a lejtők és síterepek szépségeit, így átadhatja magát a természet élvezetének.

 

A síelés további előnye a szabadban töltött idő, a mozgás, amire a hidegebb, téli időszakban is szüksége van a szervezetnek. Természetesen érdemes odafigyelni a megfelelő felszerelésre is, hogy gondtalan legyen a kikapcsolódás, ráadásul egy jó síléc segítségével a kezdők is gyorsabban tanulnak, és sokat javíthat a technikán is!

 

A Nordica sílécek éppen ezt a kényelmet és sokoldalúságot kínálják! Ha a Nordica síléc termékeit választja, évről-évre univerzálisabb, a különböző síterepekhez igazított lécek birtokosa lehet.

 

Válasszon nálunk megfelelő Nordica síléceket és kiegészítőket a kedvenc téli sportjához! Lépjen kapcsolatba velünk, és kollégáink készségesen segítenek Önnek!