Új jelszó kérése

Síléc


kiegészítők [4 db] [1 új]
- Aláöltözők [1 db]
- Táskák [2 db]
- Zoknik [1 db] [1 ÚJ]
Síbakancsok [1 db]
síbot [1 db]
- Atomic [3 db]
- Elan [5 db]
- Explosiv [5 db]
- Fischer [3 db]
- Gyereklécek [7 db]
- Head [2 db]
- K2 [7 db]
- Nordica [15 db]
- Rossignol [8 db]
- Salomon [20 db]
- Stöckli [5 db]
- Völkl [3 db]


Miért érdemes síelni?

 

Télen is szeretne sportolni? Mi megadunk minden kelléket hozzá!

 

Ha sportról beszélünk, általában tavaszi-nyáritevékenységre gondolunk, pedig az egyik legszórakoztatóbb és legelterjedtebb sportos tevékenység a síelés, a rendkívül népszerű, és kedvelt időtöltések közé tartozik.

 

Univerzális kikapcsolódás ez, az egyik legnagyobb előnye, hogy a családdal vagy barátokkal is lehet együtt síelni. Aki pedig jobban szeretnéegyedül élvezni a lejtők és síterepek szépségeit, így átadhatja magát a természet élvezetének.

 

A síelés további előnye a szabadban töltött idő, a mozgás, amire a hidegebb, téli időszakban is szüksége van a szervezetnek. Természetesen érdemes odafigyelni a megfelelő felszerelésre is, hogy gondtalan legyen a kikapcsolódás, ráadásul egy jó síléc segítségével a kezdők is gyorsabban tanulnak, és sokat javíthat a technikán is!

 

A Nordica sílécek éppen ezt a kényelmet és sokoldalúságot kínálják! Ha a Nordica síléc termékeit választja, évről-évre univerzálisabb, a különböző síterepekhez igazított lécek birtokosa lehet.

 

Válasszon nálunk megfelelő Nordica síléceket és kiegészítőket a kedvenc téli sportjához! Lépjen kapcsolatba velünk, és kollégáink készségesen segítenek Önnek!

Webáruház készítés