TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
6
9
3
7
4

Kiegészítők

Téli sportok és az egészség

 

Télen a legtöbben talán arra vágyunk, hogy egy bögre forró kakaóval a kezünkben befészkeljük magunkat a meleg takaró alá egy izgalmas film vagy egy érdekes könyv társaságában.

 

Mi lenne, ha ezúttal adna egy esélyt a télnek és kipróbálna valami szórakoztató dolgot? A téli sportok nem csak izgalmas, sokoldalú időtöltésnek számítanak, de még az egészségre is építő hatással vannak.

 

A sílécek felcsatolásával nemcsak alakunkért tehetünk sokat, hiszen rengeteg kalóriát égetünk el, de egyúttal az állóképesség fejlesztésére is jó hatással van. Megdolgoztatja a comb és kar izmait, illetve hosszú időn keresztül próbára teszi a szívet is. Síelés közben az egyensúlyérzék is fejlődik, gyorsabbnak, rugalmasabbnak érezhetjük magunkat.

 

A snowboard a fiatalabb generáció kedvelt téli sportja. A hódeszkázás során a has és a láb izmai kerülnek edzés alá, és majdnem annyi kalóriát égetünk vele, mint a síeléssel.

 

A téli sportok során már azzal is sokat elérhetünk, hogy a szabadban tartózkodunk, hiszen hangulatjavító hatása jól jön téli depresszió idején. Fedezze fel Ön is a téli sportok szépségeit, és minőségi sporteszközökért tekintse meg széles kínálatunkat!