TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
0
4
7

Snowboard felszerelések

Milyen a személyre szabott snowboard?

 

Bár hazánkban nem jellemzőek az óriási, hófödte hegycsúcsok, sem pedig a síparadicsomok, a téli sportok szerelmesei mégis hódolhatnak szenvedélyüknek, például a szomszéd országokban kiváló sípályákat találnak.

 

Mielőtt útnak indulunk, különös gondot kell fordítani arra, hogy felszerelésünk ne csak hiánytalan, de személyre szabott is legyen. Különösen igaz ez a kezdő snowboardozókra.

 

  • A snowboard deszka kiválasztásánál az elsődleges szempont a tulajdonos tudás szintje. Ha valaki először csatol a lábára deszkát, akkor érdemes olyan darabot választani, melynek puhább és lágyabb a lapja, középhaladók és profik már attól függően választanak, hogy hol szeretnének snowboardozni.

 

  • Annak függvényében, hogy hóban, pályán vagy parkban használják, megkülönböztetünk pálya, alpin, freeride és freestyle lapokat.

 

  • Végül a testalkat, illetve a magasság is támpontul szolgálhat. A kezdők ideális snowboard deszka magassága a kulcscsont ás az áll között ér véget, míg a haladók és a profik az ennél magasabbakat is választhatják.

 

Böngésszen kínálatunkban és vásároljon személyre szabott snowboard felszerelést, hogy élvezetes és biztonságos lehessen a program!