TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
7
0
2
5
5

Snowboard felszerelések

Milyen a személyre szabott snowboard?

 

Bár hazánkban nem jellemzőek az óriási, hófödte hegycsúcsok, sem pedig a síparadicsomok, a téli sportok szerelmesei mégis hódolhatnak szenvedélyüknek, például a szomszéd országokban kiváló sípályákat találnak.

 

Mielőtt útnak indulunk, különös gondot kell fordítani arra, hogy felszerelésünk ne csak hiánytalan, de személyre szabott is legyen. Különösen igaz ez a kezdő snowboardozókra.

 

  • A snowboard deszka kiválasztásánál az elsődleges szempont a tulajdonos tudás szintje. Ha valaki először csatol a lábára deszkát, akkor érdemes olyan darabot választani, melynek puhább és lágyabb a lapja, középhaladók és profik már attól függően választanak, hogy hol szeretnének snowboardozni.

 

  • Annak függvényében, hogy hóban, pályán vagy parkban használják, megkülönböztetünk pálya, alpin, freeride és freestyle lapokat.

 

  • Végül a testalkat, illetve a magasság is támpontul szolgálhat. A kezdők ideális snowboard deszka magassága a kulcscsont ás az áll között ér véget, míg a haladók és a profik az ennél magasabbakat is választhatják.

 

Böngésszen kínálatunkban és vásároljon személyre szabott snowboard felszerelést, hogy élvezetes és biztonságos lehessen a program!