TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
7
2
5
1

Snowboardok gyártók szerint

Hogyan válasszunk snowboard deszkát?

Napjainkban rengetegen a külseje alapján választják ki a snowboard deszkát, de tudnunk kell, hogy rengeteg tulajdonságuk van ezeknek a deszkáknak és a kínálat is hatalmas, így mindenképpen jól utána kell néznünk. 

Pár pontban összeszedve, hogy hogyan és mi alapján válasszunk jól snowboard deszkát:

  • Mérete: A deszkának – függőlegesen felállítva - körülbelül a torkunkig kell érnie. Természetesen vannak konfekcióméretek is, ám ezek lehet közel sem megfelelőek számunkra, ezért mindenképpen kérjünk segítséget. A rövid snowboard deszkát könnyebb irányítani, de puha hóban hamarabb elsüllyed, a hosszabb snowboard deszka pedig stabilabb, kevésbé süllyed be a porhóban.
  • Szélessége: Próbáljuk fel a kötésünkkel együtt, hiszen a tökéletes állapot az, ha a kötés előtt és mögött 1-1 cm található.

Természetesen ezen pontok mellett az is fontos, hogy milyen terepre megyünk snowboardozni, milyenek a természeti adottságok és az időjárás.

Ha kezdők vagyunk, mindenképpen kérjünk segítséget a hozzáértő szakemberektől és jól jegyezzük meg: nem csak a szín és a design számít!