Szűrés

Márka

TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
7
0
2
8
0

Snowboard Kötések

-24%
FTWO Fastec T-Ride snowboard kötés
72 000 Ft 
54 990 Ft

A snowboard kötés kiválasztása

 

Itt a tél és vele együtt a síszezon. A hó azonban egyéb lehetőségeket is rejt magában: egyre többen hódolnak a snowboardozás szenvedélyének. A biztonságos sportolás azonban körültekintést igényel, kezdő snowboardozóként érdemes tisztában lenni a felszerelés kiválasztásának szabályaival, melyek közül az egyik legfontosabb a snowboard kötés.

 

A kötésnek a hódeszka irányításában van szerepe. Fontos, hogy az esés után is a lábunkon maradjon, ezért jól kell tartania. Kétféle snowboard kötés létezik, a puha és a kemény kötés:

 

  • A kemény kötés nagyobb stabilitású kötés, főleg alpin laphoz javasolt, vagyis azoknak a sportolóknak, akik nagyobb sebességen, profibb szinten űzik ezt a sportot.
  • A puha kötés népszerűbb, mert szabadabb mozgást enged viselőjének, mégis stabilabban rögzíti a lábat a deszkához.

 

Érdemes úgynevezett nose-cap pántot választani, ami rásimul a cipő orrára és a sarok felé tolja a lábat nem pedig rászorítja a deszkára.

 

Szórakozzon önfeledten, de közben ne feledkezzen meg a biztonságról se! Rendeljen minőségi snowboard kötést és egyéb felszerelést, valamint forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!