TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
6
5
7
6

Longboard

A longboardról bővebben!

A longboardról bővebben!Az utóbbi években hazánkban is egyre népszerűbbek a deszkás sportok. Nyáron a gördeszkát vehetjük elő, míg a télen a snowboard kerül a főszerepbe. Nemrég egy újabb deszkás sport is felütötte nálunk fejét, ez pedig a longboard.

Első ránézésre a gyakorlatlan szemek számára egy hosszított gördeszkának tűnik, azonban a valóságban egy kissé másról van szó. A jellegzetes kialakítás  a szörf szerelmeseinek köszönhető, akik a szárazföldön is szerették volna űzni kedvenc sportjukat.

Méreteit illetően egy átlagos longboard 84-150 centiméter hosszú és 23-26 centiméter széles. A gördeszkától azonban nem csak ebben tér el, hanem rendszerint nagyobb és puhább kerekekkel rendelkezik, így a hagyományos gördeszkához képest sokkal gyorsabban haladhatunk vele. Ennek megfelelően viszont kevésbé alkalmas manőverezésre, valamint különböző trükkök végrehajtására.  Leggyakrabban utcai közlekedésre vagy lesiklásra használják, de akár szlalomozhatunk is vele.

Ha megjött a kedve a deszkázás ezen stílusához, akkor válogasson minőségi longboardjaink közül kedvére!