TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
0
4
3

Elsüllyeszthetetlen kajakok (Sit on top)

SeaSide Wave Duo sit on top 2+1 személyes kajak
299 900 Ft

A sit on top kajakok olyan kajakok, melyek rugalmasabbak és könnyebben használhatóak, mint a hagyományos, zárt cockpitű kajakok. Ezek a kajakok úgy vannak kialakítva, hogy az ülőfelület a hajótest felett helyezkedik el, így könnyen belemászhatunk, és bármikor fel-, vagy leszállhatunk róla. A sit on top kajakok különösen biztonságosak és könnyen kezelhetőek, így kiválóak kezdőknek, de a tapasztalt kajakosoknak is érdemes lehet kipróbálni őket.

Az RTM Ocean Duo kajak egy igazán megbízható és kényelmes sit on top kajak, melyet két személy és egy gyermek is használhat. A 370 cm hosszúságú kajak kényelmesen elfér két felnőtt, vagy egy felnőtt és két gyermek. A kajak súlya mindössze 29 kg, ezzel könnyen szállítható bárhová, hogy bármikor élvezhesd a vízi sportokat. Az RTM Ocean Duo kajak kialakítása vízálló és kiváló stabilitást biztosít, így nyugodtan felfedezheted a tenger, az óceán, a folyók vagy a tavak világát.

A sit on top kajakok a megszokottnál magasabb üléssel rendelkeznek, ezáltal kényelmesebbé teszik a hosszabb időtartamú vízi kirándulásokat. Az ilyen típusú kajakokon nincs szükség speciális ruházatra, így bármilyen sport- vagy fürdőruhában lehet kipróbálni. Rossz idő esetén azért itt is javasolt melegebb öltözék viselése.

A sit on top kajakoknak számos előnye van a hagyományos kajakokhoz képest. A fent említett magasabb üléspozíció miatt az ülőszögből könnyebben lehet az áramlatok irányát és sebességét figyelni, emellett a belső tér szabadon hozzáférhető, így szükség esetén könnyedén horgászhatunk, úszhatunk vagy egyszerűen pihenhetünk a nyugodt vízfelületen.

Összességében elmondható, hogy a sit on top kajakok igazán praktikusak és könnyen használhatóak, kiválóan alkalmasak mind a kezdők, mind a tapasztalt kajakosok számára. Az RTM Ocean Duo kajak például egy remek választás lehet mindenki számára, aki szeretne felfedezni valami újat és izgalmasat a vízen.

Miért érdemes kajakozni?

 

A nyári hónapokban, amikor végre alkalom nyílik a hosszabb kikapcsolódásra, sokan hódolnak kedvenc vízi sportjaiknak, vagy épp ellenkezőleg, kipróbálnak valami egészen újat. Ha Ön még nem döntötte el, milyen sportot próbáljon ki, most megtudhatja, milyen érvek szólnak a kajakozás mellett.

 

A kajakozás ideális választás egyéni és páros kikapcsolódáshoz is, hiszen különböző típusai lehetővé teszik a magányos edzést vagy az izgalmas, vadvízi evezést is többedmagunkkal. A kajakozás fantasztikus élmény, hiszen a természetben, friss levegőn, vízen visszük véghez a mozgást, emellett az evezés megdolgoztatja a kar, a váll és a hát izmait, de a lábat és a feneket is edzi, ugyanakkor kíméli az ízületeket.

 

Ezen a nyáron próbálja ki Ön is a kajakozást, és legyen része egy igazán különleges élményben! Váltsa le a hagyományos túrázást a vízi sportok e népszerű képviselőjére, és gyönyörködjön a természetben evezés közben!

 

Cégünk számos típusú kajakot kínál érdeklődőinek, így Ön is megtalálhatja az igényeinek megfelelő sporteszközt!