TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
6
9
3
7
4

Extrém, stunt roller

Az extrém, stunt rollerek olyan különleges járművek, amelyekkel a legtöbb ember nem gondolná, hogy milyen mozgáskoordinációval, erővel és bátorsággal tehetik magukat próbára. Azok számára készülnek, akik szeretnének kitörni a mindennapokból, és valami új, kihívásokkal teli élményt szeretnének átélni.

A Madd Gear Kick Extreme Roller egy nagyon tartós, magas minőségű roller, amely tartósabbá teszi a trükköket és a szaltókat. A tökéletes egyensúly és a profi gumik segítenek a trükkök végrehajtásában, miközben biztonságosan és kényelmesen tarják a ridert.

A Nitro Circus Ryan Williams Replika Roller egy olyan tervezési remekmű, amelynek inspiráltjául szolgál Ryan Williams, a világ legjobb profi freestyle rollerese. Ez a roller rendelkezik az összes olyan tulajdonsággal, amelyek elengedhetetlenek egy profi trükkhöz, beleértve a szilárd konstrukciót, a minőségi alkatrészeket és a könnyen kezelhető funkcionalitást.

A District Titus Roller egy modern, sportos és finoman kidolgozott roller, amely nem csak funkcionális, hanem nagyszerűen megjelenik. A magas minőségű alkatrészekkel és az egyedülálló stílussal ez a roller a minőségi és a könnyedség egyensúlyát kínálja a riderek számára.

A Street Surfing Bandit Roller egy sportos és izgalmas roller, amely innovatív tervezéssel és minőségi alkatrészekkel rendelkezik. Az ergonómikus kialakítás segít a trükkök végrehajtásában és a könnyű kezelésben. 

A Crisp Blitz Roller egy olyan roller, amelyet a magas szintű trükközés és a magasabb teljesítmény jellemzi. Az alumíniumvázas konstrukció aluminium alkatrészekkel és rögzítőkkel válik rugalmassá. Erős kivitelével és a kiegészítőkkel segíti a trükkök végrehajtását.

Összességében az extrém és stunt rollerek a profi és amatőr freestyle riderknek egyaránt lehetővé teszik a trükkök és a mutatványok megvalósítását. Ezek a rollerplatformok mind megbízható, strapabíró és könnyen kezelhető kialakításukra vannak tervezve úgy, hogy a rider a saját képességei és igényei szerint állíthasson. Tehát ha éppen megkeresi a leginkább megbízható Extrém, stunt rollereket, akkor a fentebb említett márkákból válasszon, és készüljön fel arra, hogy egy igazi kalandra induljon.