TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
4
6
5
7
2

Roller

Extrém rollerek a kezdő trükkökhöz

Extrém roller

Szeretné meglepni gyermekét egy igazán menő közlekedési eszközzel? A kerékpár kézenfekvő ötletnek tűnik, de mégis valami különlegesebbre gondolt?

A rollerek most újra reneszánszukat élik! A hagyományos, jól ismert kétkerekű modellek mellett már elérhetőek az extrém változatok is. Forduljon hozzánk bizalommal és szerezze be az extrém rollerek legújabb generációjának egyikét!

A Dirt rollerek már sokkal többre képesek, mint a klasszikus rollerek. Ezeket az extrém rollereket nem csupán egyszerű közlekedésre vagy játékra tervezték, hanem sportoláshoz is kiválóan alkalmasak. Habár az extrém rollerezés még újdonságnak számít az extrém sportok területén, de népszerűsége szédületes gyorsasággal nő. Az általunk kínált extrém rollerek között kezdők számára ideális modellek is megvásárolhatóak. Ezek a kezdő Dirt modellek speciális kiképzésű kerekeiknek köszönhetően minden terepviszony mellett megállják a helyüket. Miközben sikerrel veszik az akadályokat, megbízhatóan teljesítenek biztonság szempontjából is és tökéletesen kivitelezhetőek velük a különböző trükkök.

Lepje meg gyermekét! Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet a Dirt rollerekről!