TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

2
1
6
0
0
8
1

Védőfelszerelés

 

Roller védőfelszerelés – hogy ne történjen baj!

Roller védőfelszerelés – hogy ne történjen baj!Minden sportágnak megvannak a maga veszélyei, amik ellen érdemes és szükséges is tenni azért, hogy nyugodt lélekkel mozoghassunk – nincs ez másképp a roller esetében sem!

 

A roller védőfelszerelés elsősorban a lehetséges esések során bekövetkező sérülésektől véd meg minket. Balesetek esetén főleg a térd, a könyök és a fej szokott ütést kapni, így ha védőfelszerelés beszerzésén gondolkodunk, akkor ezekre a testrészekre mindenképp érdemes gondolnunk.

 

Ami fontos, hogy ne gondoljuk azt, hogy a roller védőfelszerelés felesleges, mert „úgysem lehet vele nagyot esni”! Ez sajnos nem így van, hiszen a roller mozgás közben lényegesen megtöbbszörözi a sebességünket a sétához képest, és ha belegondolunk, még gyalogosan is könnyű sérülést szenvedni.

 

Gondoljon Ön is jó előre a biztonságra, és szerezzen be nálunk roller védőfelszerelést gyermekeinek vagy önmagának, hogy a kedvenc időtöltés ne okozhasson nehezen gyógyuló sérülést! Nézzen körül, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel!