TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
6
6
5
3
2

Védőfelszerelés

 

Roller védőfelszerelés – hogy ne történjen baj!

Roller védőfelszerelés – hogy ne történjen baj!Minden sportágnak megvannak a maga veszélyei, amik ellen érdemes és szükséges is tenni azért, hogy nyugodt lélekkel mozoghassunk – nincs ez másképp a roller esetében sem!

 

A roller védőfelszerelés elsősorban a lehetséges esések során bekövetkező sérülésektől véd meg minket. Balesetek esetén főleg a térd, a könyök és a fej szokott ütést kapni, így ha védőfelszerelés beszerzésén gondolkodunk, akkor ezekre a testrészekre mindenképp érdemes gondolnunk.

 

Ami fontos, hogy ne gondoljuk azt, hogy a roller védőfelszerelés felesleges, mert „úgysem lehet vele nagyot esni”! Ez sajnos nem így van, hiszen a roller mozgás közben lényegesen megtöbbszörözi a sebességünket a sétához képest, és ha belegondolunk, még gyalogosan is könnyű sérülést szenvedni.

 

Gondoljon Ön is jó előre a biztonságra, és szerezzen be nálunk roller védőfelszerelést gyermekeinek vagy önmagának, hogy a kedvenc időtöltés ne okozhasson nehezen gyógyuló sérülést! Nézzen körül, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel!