Szűrés

Méret

TOP termékek

Hírek

2012.08.31 11:09
HA MOST VÁSÁROLSZ SZANDÁLT VAGY PAPUCSOT MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY 1000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.10.27 12:07

Webáruházunkban jelenleg közel 12.000 termék van.Hogy mindenkinek kedvet csináljunk a vásárláshoz,ezentúl minden héten új akciókat ötlünk ki!Érdemes felíratkozni hírlevelünkre,mert  a legkülönlegesebb ajánlatainkat levélben küldjük el Neked!


Üdvözlettel:CalaSport Csapat


2010.11.25

Kedves téli sportbarátaim !

Bomba árak!!!

November 10-től folyamatosan frissülnek a téli sporteszközök!

Síléc szettek : Rossignol, Salomon, Fischer, Elan, Atomic, Dynastar, Head

Snowboardok és kötések:Rossignol,Hammer, Apo, Völkl, Salomon,

Látogató számláló

2
0
3
1
5
2
7

Atomic sílécek

Hogyan válasszunk sílécet?

Lassan beköszönt a síszezon, így itt az ideje, hogy beszerezzük a szükséges sífelszerelést. A síelés legalapvetőbb kelléke a síléc, melynek kiválasztása során számos szempontot kell figyelembe venni, az alábbiakban ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

  • Első lépésként a tudásszintet kell felmérni, hiszen eltérő sílécre van szüksége egy kezdő, egy haladó, egy gyakorlott, illetve egy profi sízőnek. Míg a kezdőknek a puhább és rövidebb sílécek ajánlottak, addig a profik hosszabb és keményebb sílécet használnak.
  • Fontos szempont a síelő testmagassága, illetve testsúlya, ennek függvényében is változhat az ideális síléc. A testsúly tekintetében a síléc keménysége a mérvadó, értelemszerűen a testsúllyal arányosan nő a keménység is, a testmagasság pedig a síléc hosszát szabja meg, egy profi a magasságánál kb. 15 cm-rel hosszabb sílécet használ, egy kezdőnél ugyanez 20-25 cm.
  • Érdemes végiggondolnunk, milyen a síelési stílusunk, tempósabban szeretünk haladni, vagy lassabban, de kanyargósabban síelünk.
  • Ma már léteznek külön nők számára kifejlesztett sílécek, de alapvetően mindkét nem használhatja ugyanazokat a sporteszközöket.

A széles piaci kínálatban nehéz megtalálni a megfelelő sílécet, de amennyiben ezeket a tanácsokat megfontolja, ideális sífelszereléssel vághat neki a követező szezonnak. Bővebb információkért keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy a síelés biztonságos és élvezetes lehessen!

Tovább